Show

Jeg driver blant annet med underholdning for barn. Prøv gjerne mitt Spill Vill i en barnebursdag eller et annet arrangement for barn. Spill Vill er et artig underholdningsspill som bygger mestringsfølensen hos den enkelte og lagfølelsen hos hele gruppen.Eller jeg kan ta med min Tøysekoffert og komme på besøk til barnehage, skole, SFO eller bursdagsbesøk. I Tøysekofferten kan det ligge musikkinstrumenter og sanger, triks og trylling, sjongleringsutstyr, kostymer og effekter. Ved hjelp av dette får vi en fin stund sammen.


"Både små og store ble trollbundet i en og en halv time"


Jeg har også en selvskrevet forestilling for barn: "Til Tøyseland med Nissemann". Den består av sanger og rare historier som er både lattervekkende og tankevekkende. Hvorfor er det bare pappa som promper, for eksempel? Hvorfor går hesten på Høyskolen? Og hvilken sang synger barna når de er ferdige på do?

Ta kontakt hvis du er interessert i en original forestilling på skolen, i barnehagen eller i barnebursdagen!
Jeg underholder også voksne med humor og musikk. Selvskrevne tøysedikt, moderniserte sanger og underfundige betraktninger om livet og menneskeheten. Jeg har erfaring fra bygde- og studentrevyer, nærradio og studentradio, toastmaster, blogging m.m.